HELP
Systeemeisen het pakket
 Algemene informatie, instellingen en tips

Informatie
  • U krijgt deze pagina automatisch te zien als uw PC of internetbrowser niet aan de minimumeisen van het pakket voldoet.
  • Toegang met Microsoft Internet Explorer, Google Chrome en Safari
    Als een gebruiker bijvoorbeeld inlogt met een browser lager dan Internet Explorer 8, dan wordt deze helppagina getoond.

Systeemeisen het pakket
  Cliënt machines Accountant Server
Onderdeel Minimaal Advies Minimaal Advies
Processor 1 Ghz 2.4 Ghz 2.4 Ghz 3.2 Ghz
Geheugen 256 Mb RAM 512 Mb RAM 1024 Mb RAM 2048 Mb RAM
Beeldscherm 1024x768 1280x1024 1024x768 1280x1024
CD-ROM speler
Voor installatie van iMUIS
n.v.t. n.v.t. 32x 32x
Harde schijf n.v.t. n.v.t. 10Gb vrije ruimte 30Gb vrije ruimte
Besturingsysteem Windows 2003/Vista Win 7 / 8.1 Windows server 2003 Windows server 2003
Database n.v.t. n.v.t. Interbase 7.5.1 Interbase 7.5.1
  MS-SQL 2005 MS-SQL 2005
Internet Browsers
Safari Apple Macintosh & Windows versie
Google Chrome
Internet Explorer IE 8 IE 11 IE 8 IE 11

Extra systeemeisen voor de Cliënt machines Extra systeemeisen voor de Accountant Server
Verbinding met internet Snelle internetverbinding (ADSL) Snelle internetverbinding (ADSL) met een vast IP-adres
Software t.b.v. PDF uitvoermethode: Adobe Reader 6.0 of hoger IIS Webserver  (Internet Information Services) (standaard in Windows 2003 aanwezig)
iMUIS Basis Financieel, iMUIS Externe Interface, het pakket